Şurup
Invertşeker şurubu
İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda
Glukoz şurubu
Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü
Karışımlar
Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar
Açık & Koyu Şurup
Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası
Invertşeker kreması
Açık, kremaya kristalleşmiş şurup, daha önce yapay bal olarak da adlandırılmıştır. Farklı oranlarda çiçek balları ile şeker ve şeker türlerinden üretilmiştir.
Karamel ve Renk
7.500 ile 40.000 EBC arasında çeşitli karamel şurupları ve renkler ile özel karışımlar
Özel Şurup
Müşteri isteğine göre üretilen şurup, sorbit şurubu, şeker akış şurubu